ЦКС Новини 02 серпня 2017
2 серпня 2017

Керуй ефективно!

Новость

Давайте не будемо забувати, що ставши власником квартири, кожен із нас автоматично стає співвласником будинку. Саме тому дбати та облаштовувати лише свою оселю не зважаючи на дім – помилка. Навчальний центр «Платформа комфорту» допоможе Вам її виправити.

  • Як піклуватися про власний дім?
  • Яку форму управляння будинком вибрати?
  • Як створити ОСББ чи оформити взаємовідносини з управителем?
  • Ці та інші питання обговоримо на безкоштовному семінарі «Ефективне управління будинком».

Також поговоримо про міські програми співфінансування 30/70, завдяки яким можна відремонтувати чи модернізувати свій будинок. Зможете дізнатися про процедуру проведення та алгоритм дій, а також про те, хто може взяти в них участь.

Енергоефективні заходи – це найбільш вдала інвестиція в багатоквартирний будинок. Тому більшість співвласників хочуть, щоб їх будинки були не лише комфортними та гарними на вигляд, а й споживали якомога менше енергоресурсів. Поділимося досвідом та розповімо про найбільш дієві енергоефективні заходи, які слід провести в будинку, щоб добитися економії.

Якщо Вас зацікавила дана тематика та маєте питання, Навчальний центр «Платформа комфорту» запрошує на безкоштовний семінар «Ефективне управління будинком», який відбудеться 17 серпня о 17.00 в Дніпровському сервісному центрі «Комунального концерну «Центр комунального сервісу» за адресою вул. Миропільська, 13-а.

До зустрічі у Вашому районі!

Попередня реєстрація за тел. 591-21-22