ЦКС Новини 10 листопада 2017
10 листопада 2017

ЖЕД, який не виконує поставлених завдань, опинитися в кінці загального рейтингу

Новость

Житлово-експлуатаційні дільниці (ЖЕД), які не виконують поставлених завдань, можуть опинитися в кінці загального рейтингу, а до керівництва буде прийматися рішення стосовно його перебування на посаді. Про це зазначив під час інспекції житлового будинку заступник голови КМДА Петро Пантелеєв – повідомляє прес-служба КМДА.   

«Протягом останнього місяця інспекторами міської житлово-комунальної інспекції  (Управління самоврядного контролю КМДА) проведені 104 перевірки, що стосуються роботи комунальних ЖЕДів. За результатами кожної перевірки складені відповідні акти з дорученнями та термінами. Про це під час інспекції житлового будинку на вулиці Турчина, 7 повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

«За цієї адресою на міські телефонні лінії ми отримали десятки звернень, у яких люди скаржилися на незадовільний стан мереж та підвального приміщення, антисанітарію в під’їзді та підвалі. Сьогодні ми провели перевірку будинку спільно з мешканцями. Нарікання людей підтвердилися: у підвалі й теплових камерах стоїть вода, необхідно провести дрібні ремонтні роботи та налагодити питання прибирання території», – сказав заступник голови КМДА.

Він зазначив, що у результаті інспекції є перелік завдань для керуючої компанії Шевченківського району.

«Мова йде про встановлення насосу для відкачки води з підвального приміщення, а також включення у план капітальних робіт із ремонту каналізаційної мережі будинку. Також комунальні служби району мають звернутись до ПАТ «Київенерго» та ПАТ «Київводоканал», щоб спільно виявити можливі витоки з інженерних мереж будинків № 5-15 на вул. Турчина. ЖЕД повинен негайно заштукатурити отвори у стінах, відновити освітлення вхідних груп, вирішити питання прибирання», – сказав Петро Пантелеєв.

Він наголосив, що планується здійснити повторну перевірку через 5 днів», - зазначається в повідомлені КМДА.

 Джерело: https://kyivcity.gov.ua/news/56031.html