ЦКС Новини 08 березня 2022
8 березня 2022

Інформування щодо нарахувань за послуги ЖКП та способи оплати рахунків-повідомлень за лютий 2022

Новость

Дорогі кияни!

   В Україні та Києві продовжує діяти воєнний стан. Багато працівників житлово-комунального господарства вже захищають Україну в лавах збройних сил та підрозділах територіальної оборони.

   Але, попри нестачу працівників, підприємства житлово-комунального господарства міста продовжують свою роботу, забезпечуючи киян життєво необхідними послугами, навіть попри серйозні ризики.

   Ми звертаємось до вас, шановні кияни! Хто сьогодні має фінансову та технічну можливість оплатити житлово-комунальні послуги, зробити це. Від цього залежить безперебійна робота підприємств та оперативна ліквідація аварійних ситуацій. Кожен платіж сьогодні – це внесок для сталої роботи підприємств житлово-комунального господарства. 

   Для киян рахунки – повідомлення за лютий 2022 за спожиті житлово-комунальні послуги будуть сформовані лише в електронному форматі та доступні для оплати в онлайн-режимі, відділеннях банків, мобільних застосунках банківських та фінансових установ. 

   Звертаємо вашу увагу, що в разі відсутності внесених показників приладів обліку за лютий 2022 показники будуть актуалізовані та відкориговані після стабілізації ситуації.

   Дізнатись інформацію щодо нарахувань та отримати електронний рахунок можна за доступними сервісами:

  • особистий кабінет на сайті ЦКС – для оплати в онлайн-режимі та передачі показань лічильників теплової енергії, постачання гарячої води та централізованого водопостачання.
  • розділ «Дистанційне обслуговування» на сайті ЦКС: – для оформлення заявок та отримання дублікатів рахунків-повідомлень;
  • зворотний зв’язок на сайті ЦКС – для оперативних консультацій;
  • сall-центр: (044)247-40-40 - для оперативних консультацій та передачі показань;
  • мессенджер у Facebook на сторінці «Центру комунального сервісу»– для отримання інформації щодо нарахувань. 

 

   Бережіть себе, свої родини. А ми збережемо комфорт у вашому домі. 

   Слава Україні!