ЦКС Новини 18 листопада 2015
18 листопада 2015

Інформаційні листівки для киян

Шановні споживачі!

Із листопада 2015 року у м. Києві за ініціативи комунального концерну «Центр комунального сервісу» будуть випускатися інформаційні листівки – Комунальний бюлетень м. Києва.

Інформаційні листівки – це експерт та помічник у сфері житлово-комунального господарства. На їх сторінках висвітлюється важлива та актуальна інформація, яка необхідна всім споживачам житлово-комунальних послу, а саме: про зміни у законодавстві сфери ЖКГ, про відкриття нових відділень Центру комунального сервісу, щодо врегулювання питань, пов’язаних із виникненням заборгованості за ЖКП, про порядок нарахування за ЖКП тощо.

Окремо звертаємо Вашу увагу на те, що для жителів Шевченківського, Святошинського та Дарницького районів м.Києва у цьому місяці були випущені окремі районні інформаційні листівки. На жаль, унаслідок технічних причин у листівці було вказано неактуальну інформацію щодо тарифів на електроенергію.

Нижче вказані тарифи для розрахунків за електроенергію за ЛИСТОПАД 2015 року.


Тарифи ПАТ «Київенерго» - електроенергія
(Постанова НКРЕКП від 26.02.2015 № 220)

1. Населенню (у тому числі, яке проживає в житлових будинках, обладнаних електроплитами) за обсяг, спожитий протягом місяця до 100 кВт год включно,- 45,60 коп. (з ПДВ) за 1 кВт.

2. Населенню (у тому числі, яке проживає в житлових будинках, обладнаних електроплитами) за обсяг, спожитий протягом місяця понад 100 кВт год до 600 кВт год включно, - 78,90 коп. (з ПДВ) за 1 кВт.

3. Населенню (у тому числі, яке проживає в житлових будинках, обладнаних електроплитами) за обсяг, спожитий протягом місяця понад 600 кВт год включно, - 147,90 коп. (з ПДВ) за 1 кВт.