ЦКС Новини 17 серпня 2020
17 серпня 2020

Голосуй!

17 серпня 2020 року в Києві стартувало електронне голосування за проєкти Громадського бюджету-5. Останній день голосування в Міжнародний день демократії - 15 вересня. Проголосувати за 5 проєктів ГБ можна на сайті: https://gb.kyivcity.gov.ua/

Цього року кошторис Громадського бюджету-5 становить 170 млн грн. Ці кошти міська влада виділяє для розвитку місцевого самоврядування, демократичних процесів прийняття рішень, громадянської активності та партнерської взаємодії, використовуючи ГБ як інструмент розвитку взаємодії влади з громадськістю. Громадський бюджет спрямований на залучення киян до участі у бюджетному процесі, формування команд громадських проєктів, подання командами громадських проєктів, проведення голосування за проєкти, здійснення контролю за їх реалізацією.

Для того, щоб проголосувати потрібно зайти на сайт https://gb.kyivcity.gov.ua, натиснути «Всі проекти» та обрати за допомогою фільтрів або за номером чи назвою в полі пошуку 5 проєктів, за які ви вболіваєте.

Проекти, які найбільше підтримають кияни шляхом е-голосування, будуть реалізовані Містом під контролем Команд та громадськості.