ЦКС Новини 11 травня 2022
11 травня 2022

Фахівці «Центру комунального сервісу» продовжують консультувати киян з житлово-комунальних питань: з початку війни понад 360 тисяч послуг та консультацій

Новость

   З кінця лютого фахівці  «Центру комунального сервісу» надали 366 850 консультацій  з  питань житлово-комунального господарства. З огляду на те, що на всій території України введено воєнний стан, для безпеки споживачів та співробітників усі послуги надавалися переважно у дистанційному режимі. 

   Робота call-центру та інших дистанційних каналів зв’язку не припинялася. У період з 24 лютого поточного року, фахівці надавали  консультації, що стосувалися тарифів, нарахувань та оплат за житлово-комунальні послуги, приймали показники вузлів розподільного обліку (лічильників) води та опалення, та, у разі необхідності, здійснювали перерахунки, допомагали у реєстрації на сайті та отримані електронних рахунків, надавали інформацію щодо проведення періодичної повірки лічильників, а також усіх можливих способів вирішення проблемних питань в умовах воєнного стану. 

   Спеціалісти безперервно працювали в онлайн-форматі, надаючи консультації у всіх працюючих каналах прийому звернень: Mesenger на Facebook, Skype-зв’язокдистанційне обслуговування та зворотний зв'язок на сайті; через Call–центр та додаткові стаціонарні номери, скриньки для прийому письмових звернень.

   Нашій команді вдалось у короткі терміни налагодити всі комунікаційні робочі процеси, аби навіть віддалено чи в укритті надавати киянам сервіс та бути завжди доступним онлайн-сервісом. Фахівці центрів щодня працюють, щоб кожен мав змогу отримати вичерпну відповідь на незрозумілі питання, розрахуватися за спожиті житлові-комунальні послуги онлайн.

   Зазначимо, що кияни оцінили роботу наших фахівців у цей період, про що свідчать більше 250 отриманих подяк протягом останніх двох місяців від небайдужих мешканців столиці за надану професійну допомогу.

   Нагадуємо, що на початку травня цього року ми відновили прийом споживачів за попереднім записом у всіх районах Києва, а за допомогою картки киянина можна оплатити житлово-комунальні послуги без комісії.