ЦКС Новини 17 січня 2024
17 січня 2024

Електронний рахунок за спожиті житлово-комунальні послуги можна завжди оплатити в електронному кабінеті споживача та без комісії при оплаті за допомогою Картки киянина

Новость

     На початку січня в особистому кабінеті комунального концерну «Центр комунального сервісу» (ЦКС) оновилися рахунки для оплати за житлово-комунальні послуги спожиті у грудні  2023 року.  

     Споживачі, які відмовилися від паперового рахунку-повідомлення можуть в своєму особистому кабінеті завантажити електронний дублікат що ідентичний паперовому рахунку-повідомленню та містить точно таку ж інформацію.

     Для цього достатньо:

  • натиснути кнопку «завантажити рахунок» (на сторінці онлайн рахунку);
  • підтвердити завантаження, вказавши місце для зберігання на вашому пристрої (телефоні, комп’ютері або планшеті), щоб завжди мати можливість скористатися, навіть  без доступу до мережі інтернет, а за необхідності - роздрукувати.

   Також на сайті ЦКС споживач завжди може дистанційно замовити дублікат рахунку-повідомлення.

     Нагадуємо: електронний рахунок за спожиті житлово-комунальні послуги – це ідентична версія паперового рахунку-повідомлення та містить таку ж саму інформацію, зокрема щодо обсягів споживання, нарахувань, перерахунків, відомостей про оплату та суми до сплати в розрізі послуг, тарифів, вартості та інформації про вузли розподільного обліку води і тепла (квартирних лічильників).

      Здійснити оплату за житлово-комунальні послуги без комісії можна за допомогою Картки киянина через особистий кабінет на нашому сайті або через QR-код, надрукований на кожному рахунку-повідомленні.  Розрахуватися таким способом можна за всі послуги разом, або за будь-яку окремо.

     Також розрахуватись за послуги можливо через доступні платіжні системи, у касах банківських установ або електронних додатках тощо. Для оплати необхідно обрати відповідну картку із запропонованого переліку.