ЦКС Новини 13 вересня 2017
13 вересня 2017

Другий муніципальний форум співвласників багатоквартирних будинків «Енергоефективна столиця»

Новость

Раді повідомити, що 18 жовтня 2017 року в рамках реалізації Комплексної цільової програми підвищення енергоефективності та розвитку житлово-комунальної інфраструктури міста Києва на 2016-2020 роки Київська міська державна адміністрація за участю Комунального концерну «Центр комунального сервісу», Громадської організації «Платформа комфорту» та ТОВ «ПРИОРИТЕТ-2000» проведе вже другий щорічний муніципальний форум співвласників багатоквартирних будинків «Енергоефективна столиця». Відвідувачами форуму будуть представники ОСББ, ЖБК та звичайні мешканці м. Києва. Форум відбудеться в центральній залі Міжнародного конгрес-центру «Український дім», вул. Хрещатик, 2.

 

У програмі форуму заплановані виступи голови Київської міської державної адміністрації Кличка В.В., заступника голови Київської міської державної адміністрації Пантелеєва П.О., а також виступи представників Департаменту житлово-комунальної інфраструктури, представників ЕСКО компаній, голів ОСББ та ЖБК.

Окрім цього учасники зможуть взяти участь у круглих столах для обговорення актуальних для киян питань та відвідати постійно діючу виставку підприємств, які спеціалізуються в галузі теплоенергозбереження. Зала розрахована на 300 посадочних місць, для тих, хто бажає слухати виступи доповідачів, проте відвідувачі матимуть змогу вільно переміщатися по території та знайомитися з виставкою чи отримувати консультації від фахівців компаній партнерів заходу та організаторів.

Також під час форуму буде проведено конкурс відеороликів від партнерів заходу за темою: «Найкращий енергоефективний проект нашої компанії» з вибором та нагородженням переможця.

Київська міська державна адміністрація, Комунальний концерн «Центр комунального сервісу», Громадська організація «Платформа комфорту» та ТОВ «ПРИОРИТЕТ-2000» запрошують Вас відвідати другий муніципальний форум «Енергоефективна столиця».

Шановні представники ОСББ/ЖБК міста Києва та активні мешканці, якщо Ви цікавитесь темою енергоефективності та теплозбереження у власних будинках ласкаво просимо завітати до Міжнародного конгрес-центру «Український дім» на щорічний захід з енергоефективності. Відвідувачі форуму можуть зареєструватися за посиланням:

Форма реєстрації учасників

Довідки за телефоном: 591-21-22.

Якщо Ви бажаєте стати одним із офіційних партнерів заходу, Ви маєте змогу зареєструватися на сайті за наступним посиланням:

Форма реєстрації партнерів

За детальною інформацією просимо Вас звертатись до організаційного комітету за телефонами: (044) 591-21-22; (067) 240-82-15; (067) 940-73-70.

Енергоефективність – це наше майбутнє!