ЦКС Новини 02 листопада 2019
2 листопада 2019

До уваги споживачів, які отримують пільги на оплату житлово-комунальних послуг!

          З 1 жовтня 2019 року запроваджена монетизація пільг на оплату житлово-комунальних послуг (Постанова КМУ №373). Змінюється спосіб їх отримання – пільги надаються у грошовій формі.

Яким чином можна отримати пільгу у грошовій формі?

  1. Безготівкова форма. В автоматичному режимі безготівкова пільга надходитиме на Ваш рахунок в АТ «Ощадбанк». Банк самостійно здійснюватиме переказ обсягу пільги на рахунки виконавців житлово-комунальних послуг. Дізнатися розмір отриманої Вами пільги можна в особистому кабінеті на офіційному сайті АТ «Ощадбанк». Вам необхідно оплатити повну суму, а вже наступного місяця сума пільги буде перерахована.
  2. Готівкова форма. Призначається на підставі поданих письмових заяв до структурних підрозділів з питань соціального захисту населення. Після цього Мінісоцполітики перераховуватиме кошти в АТ «Ощадбанк» на особисті рахунки пільговиків, які зможуть ними скористатися.

          З огляду на зміни порядку надання пільг, інформація у рахунках на оплату житлово-комунальних послуг, спожитих у жовтні, буде відображена у повному обсязі, без урахування знижки, яка надається пільговику.

Шановні споживачі, не забувайте оплачувати спожиті послуги. Це допоможе зробити житлово-комунальний сервіс кращим!