ЦКС Новини 10 жовтня 2023
10 жовтня 2023

До уваги споживачів! Вже оновлено рахунки за надані житлово-комунальні послуги у вересні

Новость

​     Для користувачів особистого кабінету комунального концерну «Центр комунального сервісу» (ЦКС) електронні рахунки доступні за посиланням: https://komunalka.ua/.Сплатити за послуги без комісії можна за допомогою картки киянина, для цього при оплаті необхідно обрати картку киянина.

​     Для оплати спожитих житлово-комунальних послуг пропонуємо зручні та безпечні способи: особистий кабінет або індивідуальний QR-код, що надрукований на кожному паперовому рахунку-повідомленні.

     Для оплати через особистий кабінет потрібно:

  • створити обліковий запис, додавши прізвище, ім’я та електронну адресу;
  • додати об’єкт (квартиру або кілька – для допомоги при оплаті родичам);
  • обрати зручний спосіб оплати та розрахуватись.

     Для оплати через QR-код потрібно:

  • зісканувати код (знаходиться на паперовому рахунку-повідомленні) та перейти за посиланням;
  • вести номер телефону та електронну адресу;
  • натиснути «Сплатити».

​     Зауважимо, що  оплатити житлово-комунальні спожиті послуги можна за допомогою різних спеціальних платіжних платформ, у тому числі мобільних застосунків фінансових установ та банків, а також через банківські каси та термінали.

     Варто звернути увагу, на сайті ЦКС споживач завжди може дистанційно замовити дублікат рахунку-повідомлення, що має вигляд паперового, і в разі необхідності – роздрукувати. Також, споживачі, які відмовилися від паперового рахунку-повідомлення, мають змогу завантажити його електронний дублікат в особистому кабінеті.

     Для цього достатньо:

  • натиснути кнопку «завантажити рахунок» на сторінці онлайн рахунку;
  • підтвердити завантаження, вказавши місце для зберігання на вашому пристрої;

     У разі виникнення додаткових запитань або за необхідності більш детальної консультації, споживачі можуть звернутися до фахівців ЦКС через дистанційні канали обслуговування: https://cks.com.ua/to_consumers/our-services.