ЦКС Новини 02 березня 2018
2 березня 2018

До уваги клієнтів КИЇВЕНЕРГО!

Новость

 

З 1 березня споживачів електроенергії м. Києва обслуговує ПрАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ. Реквізити для сплати рахунків змінено автоматично.

 

ПАТ «Київенерго», відповідно до вимог Закону України «Про ринок електричної енергії», передало функції з розподілу і постачання електроенергії ПрАТ «ДТЕК Київські Електромережі». Нова компанія розпочинає обслуговувати споживачів електричної енергії Києва з 1 березня 2018 р. Зміна постачальника жодним чином не вплине на порядок та вартість надання послуг клієнтам ПАТ «Київенерго».

ПрАТ «ДТЕК Київські Електромережі» надаватиме послуги за раніше укладеними договорами з ПАТ «Київенерго», тому киянам  не потрібно укладати нові договори на електропостачання.

Інформаційно-консультативні послуги клієнтам продовжують надавати центри обслуговування ПАТ «Київенерго» та контакт-центр 15-88. Оплату послуг, як і раніше, можна здійснювати через особистий кабінет на сайті www.kyivenergo.ua, мобільні додатки, відділення банків та Укрпошти, електронні платіжні системи.
Зміна постачальника електроенергії відбулася в межах виконання ПАТ «Київенерго» закону «Про ринок електричної енергії», прийнятого у 2017 р. Він зобов’язує всі українські обленерго до грудня 2018 р. провести розділення функцій генерації, передачі та постачання електроенергії шляхом їх передачі новоствореним компаніям. Це загальносвітова практика і вимога Третього Енергетичного пакету ЄС, який забезпечує конкурентні умови роботи на ринку.

До листопада 2018 р. «ДТЕК Київські Електромережі» поєднуватиме розподіл і постачання електроенергії. Згодом, у встановлені законом терміни, додатково відбудеться відокремлення функції постачання.
 

«Київенерго» зробило перший організаційний крок в межах реформи ринку електроенергії, кінцевою метою якої є наближення до європейських стандартів енергетики – ефективної, надійної, комфортної. В перспективі для клієнта це означатиме підвищення надійності електропостачання та якості обслуговування, збільшення кількості сучасних зручних сервісів», – наголосив генеральний директор ПАТ «Київенерго» Олександр ФОМЕНКО.

ПАТ «Київенерго» наразі продовжує здійснювати діяльність з виробництва (генерації) електричної та теплової енергії, а також постачання теплоенергії, послуг з гарячого водопостачання та централізованого опалення.

 

 

Джерело: сайт Київенерго