ЦКС Новини 21 листопада 2017
21 листопада 2017

До нового року для зручності киян у столиці з’явиться ще два районних центри комунального сервісу (ЦКС)

Новость

До нового року у столиці відкриють ще два районних центри комунального сервісу . Один з них буде знаходиться у Деснянському районі за адресою: проспект Маяковського, 27 і у Солом’янському - вул. М. Донця 21Б.

Сервісні центри будуть працювати з 08:00 – 20:00 (понед. – п`ятн.) та з 09:00-16:00 (суб.) . Нагадуємо, що у в Києві працюють і два міські сервісні центри на вул. Кирпоноса,10/8 та Кловському узвозі, 24 - розповіла Катерина Саркісова, генеральний директор ЦКС. З графіком можна ознайомитися на сайті https://cks.com.ua 


Тут приймають киян з усіх районів. Будь-які питання по тарифах, по квартплаті, холодній воді, по заборгованості, перерахунках, субсидіях, нормах споживання, роз’яснення по гарячій воді, опаленню, газу , отримання довідок, укладання договорів з Київводоканалом та керуючою компанією, оформлення документів на пільги на всі житлово-комунальні послуги для учасників АТО, можна здійснити буквально поряд з вашим будинком у точках ЦКС. Багато питань можна вирішити і зателефонувавши у кол-центр за номером 247 40 40.

Більш детально ознайомитися з послугами Ви можете на сайті https://cks.com.ua.