ЦКС Новини 23 січня 2018
23 січня 2018

Для мешканців Солом’янського району Києва починає працювати новий сучасний сервісний центр з питань житлово-комунальних послуг

Новость

З 29-го січня 2018 року починає роботу новий сучасний районний сервісний центр  «Центр комунального сервісу», розташований за адресою: вул. Донця, 21Б (Солом’янський район).  

Наразі центр працюватиме в тестовому режимі за наступним графіком: понеділок-п’ятниця з 9.00 до 18.00 без перерви на обід, субота з 10.00 до 16.00 також без перерви. І вже згодом сервісний центр Солом’янського району по роботі зі споживачами працюватиме у звичайному режимі з 8.00 до 20.00 по буднях і з 9.00 до 16.00 щосуботи.

Нагадаємо, що зараз в Солом’янському районі Києва діє 6 точок прийому споживачів з питань житлово-комунальних послуг.

Мешканці можуть звертатися за такими адресами:

  • вул. Донця, 21Б;
  • вул. Єреванська, 3а;
  • вул. Волинська, 4а;
  • вул. Солом’янська, 33;
  • вул. Гавела Вацлава, 23-А;
  • вул. Виборзька, 42.

Сервісна точна, яка знаходилася по вулиці Донця, 15-А припинила роботу. Натомість на споживачів чекає новий сучасний районний сервісний центр на Донця, 21Б.

В районному сервісному центрі здійснюється супровід нарахувань за послуги з утримання будинків, споруд прибудинкових територій та водопостачання і водовідведення. Також тут є можливість укласти письмовий договір на постачання зазначених послуг, отримати консультації щодо врегулювання заборгованості за «комуналку», роз’яснення щодо нарахування житлово-комунальних послуг при користуванні пільгою та ін.  Також без черг в зручний час споживачі можуть оплатити всі житлово-комунальні послуги банківською карткою через POS – термінал (сплата «Карткою Киянина» Ощадбанку БЕЗ КОМІСІЇ!) та  готівкою через термінали самообслуговування, поповнити Інтернет, мобільний зв’язок тощо.