ЦКС Новини 02 лютого 2024
2 лютого 2024

Давайте разом допоможемо рідним та знайомим освоювати світ компʼютерів, смартфонів та Інтернету!

Новость

     Насправді чимало людей досі сумніваються, що здатні навчитися користуватися Особистим кабінетом споживача, передавати показання квартирних лічильників, відстежувати свої електронні рахунки тощо. 

     Навчальний центр «Платформа комфорту» при КК «Центр комунального сервісу» (ЦКС) вже кілька років проводить безоплатні курси для киян, які сумніваються в своїх силах чи соромляться попросити в інших, щоб вони пояснили як користуватися дистанційними сервісами ЦКС, маючи під рукою сучасний мобільний телефон чи комп’ютер. 

     Запрошуємо на безоплатні (!) курси комп'ютерної грамотності, де швидко і на практиці - з детальним роз’ясненням та багаторазовим відпрацюванням навичок, навчають користуватися цифровими технологіями  у житлово-комунальній сфері. 

     Найближчі заняття у лютому відбудуться у Vcentri HUB: Оболонський. Тема лекції: "Онлайн комуналка в умовах воєнного стану."

     Дата та час:

     13 лютого (вівторок):

     "Реєстрація, авторизація в особистому кабінеті споживача"

  • 15:00 - Група №1
  • 16:15 - Група №2

 

     15 лютого (четвер):

     "Робота з особистим кабінетом споживача. Огляд функціоналу"

  • 15:00 - Група №1
  • 16:15 - Група №2

      Телефон для довідок: 067 508 10 49. 

      Не пропустіть можливість отримати цінні навички, які точно не стануть зайвими. Буде цікаво та корисно! Подбайте  про близьких! Діліться інформацією!