ЦКС Новини 04 лютого 2019
4 лютого 2019

Більше 500 киян взяли участь у безкоштовних навчаннях щодо передачі показань лічильників та оплати комунальних послуг онлайн

Новость

Понад 500 киян вже відвідали безкоштовні курси комунального концерну «Центр комунального сервісу», де навчають передавати показання лічильників та оплачувати комунальні послуги за допомогою електронних сервісів. Найбільше курсами цікавляться люди старшого віку, яким необхідна допомога в освоєнні електронних сервісів.

«Наші курси, насамперед, покликані спростити процеси для споживачів. Наприклад, щомісяця людина має передавати показання лічильників, оплачувати спожиті послуги. Усе це можна зробити за кілька хвилин, не виходячи з дому, не витрачаючи час на дорогу та черги. Сьогодні ми даємо зручну, а головне – безкоштовну можливість навчитися швидко і зручно працювати за допомогою комунальних сайтів. Найбільший інтерес до курсів проявили люди старшого віку і вже наразі більше 500 осіб приходять на навчання», – говорить генеральний директор «Центру комунального сервісу» Андрій Щербина.

Першу лекцію-практикум «Оплата комунальних послуг онлайн» фахівці навчального центру «Платформа комфорту» при концерні провели 20 червня 2018 року.

«З того часу ми розширили перелік послуг нашого сайту. Наприклад, тепер можна отримати консультації з будь-яких питань через зворотний зв’язокоформити заявки на додаткові побутові послуги, заповнити електронну форму заяви з метою прискорення процедури укладення договору про надання розстрочки для сплати заборгованості. Усе це ми включили до програми навчання у 2019 році», – пояснює Андрій Щербина.

Для зручності споживачів, групи формуються за попереднім записом для можливості проведення навчань у кожному районі Києва. Зокрема, щоп’ятниці заняття проводяться об 11:00 за адресою: вул. Львівська, 57-А. Щоб зареєструватися, потрібно надіслати ПІБ та контактний номер телефону на електронну адресу edu@src.kiev.ua або зателефонувати за номером: (044)591-21-22.