ЦКС Новини 20 вересня 2018
20 вересня 2018

Алгоритм проведення загальних зборів та легітимне обрання управителя будинку у розрізі передбачених змін у законодавстві.

Спеціалісти навчального центру «Платформа комфорту» при комунальному концерні «Центр комунального сервісу» взяли участь у семінарі для органів самоорганізації населення, на якому висвітлювалися нові, відображені у змінах в законодавстві, механізми взаємин між споживачами, управителями та виконавцями житлово-комунальних послуг.

Юлія Петрик, спеціаліст навчального центру «Платформа комфорту»,  детально розповіла про алгоритм проведення загальних зборів та легітимне обрання управителя у розрізі передбачених вимог за новим Законом України «Про житлово-комунальні послуги» та Законом України «Про комерційний облік теплової енергії та водопостачання».

Більше матеріалів від експертів у сфері ЖКГ: голови комітету ЖКГ громадської ради при КМДА Олега Попенко та начальника управління з розвитку ЖКГ ДЖКІ Києва Віри Радченко – за посиланням:http://shkolakyjan.info/2018/09/14/nove-zakonodavstvo-jkg/.