ЦКС Новини 29 квітня 2016
29 квітня 2016

28 квітня – Всесвітній день охорони праці

      Щорічно 28 квітня, починаючи з 2002 року, понад 100 країн світу визначають Всесвітній день охорони праці.

      Відповідно до Указу Президента від 18 серпня 2006 року №685/2006  «Про День охорони праці» в Україні було підтримано ініціативу Міжнародної організації праці (МОП) з відзначення 28 квітня Всесвітнього дня охорони праці.

     У 2016 році Всесвітній день охорони праці за рекомендацією  МОП відзначатиметься під девізом «Стрес на робочому місці : колективний виклик».

     Девіз актуальний  для нашого Центру комунального сервісу, основною метою якого – є відкриття та організація роботи сервісних центрів для обслуговування споживачів з усіх питань надання житлово-комунальних послуг.

        Нажаль не вирішені всі питання організації комфортних умов праці фахівців Концерну, котрі в складних умовах з гідністю виконують свої обов’язки. Але робота по покращенню умов праці ведеться постійно.

    Хочеться відмітити, що не дивлячись на всі негаразди та проблеми працівники Концерну не допустили жодного нещасного випадку на робочих місцях.   

     Від робочого настрою працівника залежить успіх всього колективу. Не варто зациклюватись на проблемах, залишатися сам на сам з питаннями, які можуть бути вирішеними за допомогою колективу.

     Звертайтесь за вирішенням проблем та пропозицій їх вирішення до керівників структурних підрозділів, первинної профспілкової організації, керівництва Концерну!

Від стресу до тяжких хвороб – один крок!

Не давайте стресу шансів на існування!    

Бажаю кожному працівнику міцного здоров’я, щастя, успіхів, натхнення та професійних досягнень. Бережіть себе!