ЦКС Новини 15 серпня 2017
15 серпня 2017

15 серпня комунальний концерн «Центр Комунального Сервісу» відзначив другу річницю від дня свого створення

Новость
Новость
Новость
Новость
Новость
Новость
Новость
Новость
Новость
Новость
Новость
Новость
Новость
Новость
Новость
Новость
Новость
Новость

 За два роки існування було проведено кропітку роботу заради налагодження обслуговування мешканців у режимі «єдиного вікна». З цією метою було відкрито сервісні центри у всіх районах міста Києва, щоб кожен споживач в зручний для нього час зміг отримати консультацію чи провести звірку з нарахувань. Окрім цього «Центр комунального сервісу» долучився до загальноміських програм, таких як «Турбота», «Енергоефективність 70/30», «Співфінансування ремонтних робіт» та проводить консультації для бажаючих взяти в них участь.

Для тих, хто має необхідність проконсультуватися по телефону для киян працює Call-центр за тел. 247-40-40, де спеціалісти зможуть відповісти на всі Ваші питання, внести показники лічильника та ознайомити з тарифами.

Також варто відзначити здобуття великого досвіду у навчанні киян заради підвищення їх правової обізнаності в сфері житлово-комунального господарства, які проводить Навчальний центр «Платформа комфорту».

КК «Центр комунального сервісу» й надалі працюватиме над тим, щоб забезпечити сервіс мешканцям столиці на гідному рівні.