ЦКС Новини 19 серпня 2021
19 серпня 2021

Як дистанційно подати документи для укладення договорів про надання комунальних послуг

Наші фахівці дистанційно приймають документи для укладення договорів про надання послуг централізованого водопостачання і водовідведення, гарячого водопостачання та опалення, утримання будинків і вивезення побутових відходів. 

Для цього необхідно написати відповідну заяву та надіслати скан-копію заяви через месенджер у Facebook або Skype, обов’язково долучити фото чи копії необхідних документів, а саме:

  1. Паспорт або ID-картку та витяг із Єдиного державного демографічного реєстру.
  2. Картку платника податків (ІПН).
  3. Документ, що підтверджує право власності або користування житловим приміщенням.
  4. Витяг із Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності, що дійсне на дату подання заяви.
  5. Технічний паспорт на квартиру.
  6. За наявності лічильників води – паспорти на лічильники та/або свідоцтво про повірку; для власників лічильників опалення – акт технічної можливості на встановлення вузла розподільного обліку теплової енергії, паспорт на встановлений лічильник опалення та акт введення лічильника в експлуатацію.
  7. Проектно-технічну документацію на індивідуальне опалення (якщо воно є).
  8. Акти опломбування всіх лічильників.
  9. У разі спільної власності – письмову згоду всіх співвласників житлового приміщення з документами, що підтверджують право власності кожного.
  10. Паспорт або ID-картку та витяг з Єдиного державного демографічного реєстру та довіреність представника (якщо звертається представник).

Після опрацювання документів, фахівець ЦКС телефонує для узгодження зручної дати та часу візиту до сервісного центру для підписання договору. 

Заощадити час на укладенні договору можна також, якщо передати відповідну заяву із копіями документів через скриньки, що розташовані при входах у сервісні центри або поштою (м. Київ, вул. Кирпоноса, 10/8, Інд. 03190).