ЦКС Новини 16 березня 2018
16 березня 2018

Привітання від генерального директора К. Саркісової з Днем працівника ЖКГ

Новость

Життєзабезпечення міста, особливо такого величного мегаполісу як Київ, робота, яка не припиняється. Взимку – це виснажливе прибирання снігу й обігрів будинків, навесні - боротьба з паводками, влітку – прибирання вулиць від сміття і так без упину.

Я дякую вам за те, що ми вистояли в цьогорічних зимових снігопадах. Місто не було паралізоване негодою завдяки вашим зусиллям.

От і на ці вихідні синоптики дають нам невтішні прогнози – сніг та заморозки. Погода не врахувала на професійне свято комунальників, мусимо виконувати свій обов’язок. Але я впевнений, ми впораємося.

Житлово-комунальна галузь потребує оновлення. Ми розпочали величезну роботу заміни теплових мереж, працюємо над заміною обладнання й техніки. Зміни потребує більшість ресурсу. Але наш найголовніший і найцінніший ресурс – це люди, досвідчені фахівці, невтомні робітники.

З кожним роком ми збільшуємо кількість службового житла: цього року ми вручаємо 40 сертифікатів на отримання квартир двірникам, майстрам, сантехнікам та ін. Минулого року ми збільшили рівень заробітної плати для лінійного персоналу.

Наше завдання – зробити так, щоб умови вашої роботи ставали кращими, щоб ваша мотивація зростала. Лише за таких умов кращою стане якість послуг для киян.

 Центр комунального сервісу - це фронт-офіс всього житлово-комунального господарства Києва. Це можливість для кожного звернутися і отримати допомогу. В наш час законодавчих, методичних змін ми здійснюємо дуже важливо роботу - спілкуємося з людьми, роз'яснюємо.