ЦКС Новини 12 березня 2018
12 березня 2018

Де знайти перевірених спеціалістів, які допоможуть позбутися гризунів та комах

Новость

Не буде секретом, що в старому житловому фонді столиці виникають проблеми з гризунами, комахами, тарганами та іншими  переносниками інфекцій та небезпечних захворювань. На щастя, сучасні методи дозволяють швидко та небезпечно для людського здоров’я позбутися них. Комунальний концерн «Центр комунального сервісу» - це сучасна структура, яка працює  в сфері житлово-комунального господарства та надає населенню послуги з таких видів робіт як: дезінсекція, дератизація, дезінфекція.

Робота полягає в чіткому виконанні перевірених методик, які відповідають міжнародним стандартам. Залучення висококваліфікованого персоналу, застосування найбільш відповідних препаратів і засобів захисту, а також оперативне реагування на будь-які зміни в процесі роботи, забеспечують якісне виконання послуг.

За словами спеціалісті, частота проведення робіт на об'єкті 4-8 разів на місяць. Проводяться наступні роботи: обстеження на життєдіяльність гризунів, проникність об'єкта, розкладка препарату, установка капканів-контейнерів, клейових пасток, стеження за поїданням приманки, летальністю гризунів.

  • Дезінсекція - комплекс заходів, спрямованих на знищення повзаючих та літаючих комах, переносників інфекцій та небезпечних захворювань.
  • Дератизація - комплекс заходів, спрямованих на знищення гризунів, які є переносниками інфекційних захворювань (чума, туляремія, лейшманіози, туберкульоз, лептоспіроз та ін.).
  • Дезінфекція - комплекс заходів, спрямованих на знищення збудників інфекційних захворювань (дизентерія, сальмонельоз, туберкульоз, холера, грип, ВІЛ-інфекція і т.д.).

Замовити послуги можна за телефонами:

 

  • (044) 591-56-82
  • (098) 965-64-42

або звернувшись на електрону адресу:

 

  • savchuk.s@src.kiev.ua